Palvelua sinulle

Saat meiltä palvelua ja lisää aikaa tehdä töitäsi.

Mainosmateriaalien hankinta tarjouspyynnöistä valmiiksi tuotteeksi vie aikaa. PrintComm vapauttaa
siitä ajasta suurimman osan sinun käyttöösi.  Tilauksen tehtyäsi saat meiltä tarvitsemasi materiaalit ja kaupan päälle aikaa muuhun tekemiseen. Joka kerta kun tilaat meiltä. Kokeile niin uskot.

Miksi painotuotteita pitäisi ostaa suoraan valmistajalta? Siksi että se on tapa, niin on aina ollut? Kirjapainot, tulostusfirmat ym. valmistajat kertovat samaa tarinaa siitä mitä tuotteita heiltä saa. Sinut haluaisi asiakkaaksi moni tilaamiasi tuotteita valmistava yritys. Tietenkin. Mutta vaihtamalla toiseen samanlaiseen  sinun tilanteesi ei muutu.
Vaihda kumppaniin joka  asioi puolestasi, sinun toimeksiannostasi.
Valitse PrintComm.

Lupaamme että tilaaminen muuttuu sinulle helpommaksi, ja saat oikeasti henkilökohtaista palvelua.
Asiakkaanamme voit ohjata sinulle painoalan palveluita tarjoavat myyjät ottamaan yhteyttä meihin.
Me kyllä karsimme jyvät akanoista. Sinä voit keskittyä muihin juttuihin.

Yksi yhteys, saatavilla kaikki alan palvelut. Muita et tarvitse.

Helppous – yksi työ tai useita erilaisia ​​samanaikaisesti, yhteydenotto meille riittää – säästät aikaa ja resursseja. Pystymme hoitamaan kaikki työt jolloin sinun ei tarvitse kysellä monesta paikasta tai käyttää useita toimittajia

Reagointikyky – Useampi tuotantoyksikkö mahdollistaa myös nopeat toimitukset ja erilaisten tuotteiden valmistamisen samaan aikaan. Ei tarvetta kysellä kuka ehtii tai hajauttaa tekemistä moneen paikkaan.

Alan tuntemus – Tiedämme mitä voi, ja kannattaa, valmistaa milläkin tekniikalla. Pystymme tarjomaan vaihtoehtoja joista et ehkä ole ennen kuullutkaan. Tunnemme materiaalit ja laitteet laidasta laitaan.

Ajan säästö – Töiden teettäminen useassa paikassa on työlästä. Useita yhteydenottoja, tarjousten vertailua, muistaminen kuka on tehnyt minkäkin työn, vievät aikaa jonka voi käyttää muihinkin työtehtäviin.

Tuotannon hallinta – Kun tilaat meiltä, töiden eteneminen toimitukseen saakka on meidän valvonnassa. Näin sinulla yksi yhteyspiste kaikkiin kysymyksiin tai muutoksiin, joita työhön liittyen saattaa tulla.

Säästät rahaa – Aika on rahaa.

Scroll to Top